Apar acele lucruri la care am visat, pe care ni le-am dorit cu ardoare și tot ce mai trebuie este să le păstrăm, să le putem conserva, să nu dispară-n vânt.

Vibrația zilei este 9 și avem o viziune a ceea ce e cel mai bine pentru noi.

TAUR

O să mai faceți curățenie printre prieteni ca să nu va lăsăți estorcați emoțional de unii care au nevoie de voi în continuu. O să vă bucurați de o recuperare, poate vin bani din urmă, ori bunuri pe care vi le-ați recăpătat în urma unui proces și or să se regleze niște situații.

GEMENI

Va trebui să vă luptați pentru un post pe podium, c-aveți șanse mari să câștigați un titlu, dar concurența e acerbă. Șefii par să se răzgândească – v-au promis niște beneficii, dar se pare că le vor acorda altora, și-o să vă simțiți nedreptățiți și poate pe bună dreptate. Vedem!

RAC

O să aveți o discuție la un pahar cu cineva care v-a ascuns niște lucruri, un adevăr și acum se dau cărțile pe față. O problemă mai veche revine ca să fie rezolvată, să nu luați vreo amendă sau să vă blocați ascensiunea, că ați putea căpăta o funcție, dar trebuie făcut curat întâi de toate.

LEU

Cu toate că șefii par de neclintit, o să reușiți să-i sensibilizați și să vă acorde o primă, un bonus, o compensație bănească. Se poate să reluați niște studii ca să puteți termina un stagiu, să puteți practica meseria pe care o iubiți că sunteți în prag de afirmare, să vă impuneți imaginea.

FECIOARĂ

Poate trebuie să vă schimbați buletin, pașaport, card, permise și o să vă ocupați de toate până o să le obțineți. O să-i dovediți, încă o dată, partenerului de cuplu că-i sunteți fideli, nu aveți nimic de ascuns și că o să urmeze și căsătoria, dacă n-ați făcut pasul.

 BALANȚĂ

Apare cineva care se simte atras de felul vostru de a fi și o să vă armonizați – poate fi o relație. E momentul să fiți mai atenți cu sănătatea, poate țineți și o dietă și organismul se resimte, și o să vă schimbați, probabil, stilul de viață. O să vă reinventați.

SCORPION

O să investiți niște bani în casă pentru un confort sporit, că vreți să schimbați o sofa, niște fotolii și altele. Se poate să intrați într-o rundă de negocieri și să vă susțineți cauza până veți obține tot ce v-ați propus că aveți toate șansele să primiți integral, ce-ați cerut.

SĂGETĂTOR

Vouă vă cam ies bani din buzunar c-aveți taxe, impozite, de plătit, pe lângă cheltuielile curente și e bine să vă cenzurați un pic. Le-ați rămas datori cu niște explicații unor coechipieri de afaceri, poate mai aveți de împărțit și niște bani și o să se regleze totul, până la începutul lunii viitoare.

 CAPRICORN

Parcă tot vă bate gândul să vă mutați, să plecați și-n alt oraș, la o adică, sau s-aduceți unele îmbunătățiri locuinței. Poate-aveți de dat un examen, o fi o activitate de grup și care vă cam dă de furcă, dar vin și satisfacții, că o să fie manopera voastră acolo.

 VĂRSĂTOR

Revine cineva care n-a ajuns la inima voastră și de data asta va încerca, din răsputeri, să v-atingă la coarda sensibilă. Ați putea da examene, vă puteți prezenta și la un interviu și să vă alegeți cu un job, sau poate e un concurs pentru ocuparea unui fotoliu de șef – și să-l obțineți.

PEȘTI

V-ați propus niște investigații medicale și-ar fi bine să nu săriți peste ele și să vă faceți un set de analize, un consult. Se poate să intrați într-o combinație partenerială și să iasă ceva care să vă ungă pe suflet, că se-anunță o afacere care să vă bage niște bani în cont.

BERBEC

Poate veți găsi o ocazie rarisimă să vă luați o mașină, ori altceva la care visați de multă vreme și să fie mai ieftin obiectul. Vă puteți oferi o viață nouă, să lucrați ceva care să vă și placă, nu numai să fie acolo, să luați un salariu și să vă întemeiați o familie, se poate, cât de curând.