Vibrația zilei este 5 și o să putem începe o aventură a cunoașterii.

 GEMENI

O să începeți proiecte noi, dar aveți de lichidat problemele vechi, ca să vă puteți lansa într-o nouă aventură profesională. V-au rămas niște aspecte legate de sănătate pe care nu le-ați luat în serios și o să vă prindă bine să faceți niște investigații medicale să vedeți, exact, cum stați.

 RAC

O ieșire la rampă cu ceva care vă reprezintă poate fi șansă voastră de a lua un premiu, să străluciți pe firnament. Poate se strâng, iar, prietenii de altă dată ca să practicați un sport, să vă implicați într-o activitate deconectantă și care să vă inspire o stare de spirit mult mai bună.

LEU

O să vă suscite interesul o disciplină pe care-o să vreți s-o studiați și poate nici n-o să plătiți taxe. Or să aterizeze niște bani și o să aveți pentru diverse lucruri obligatorii, și dacă vă mai rămâne ceva o să plecați în weekend, să luați o gură de aer proaspăt.

 FECIOARĂ

Poate vă implicați într-un nou proiect și o să atrageți privirile unui public care o să vă cumpere produsele. Se pare că or să vă interpeleze din nou niște angajatori ca să puneți umărul la un proiect care v-ar propulsa în carieră și v-ar aduce și stabilitate financiară.

 BALANȚĂ

Se conturează o ofertă de lucru și dacă o să aveți mari nemulțumiri aici, unde lucrați, vă duceți. E bine să gândiți în perspectivă. Apare cineva care va admiră, vrea să fiți împreună, dar nu i-ați răspuns – încă – poate vă hotărâți, totuși, până luna viitoare – că nu trebuie să vă grăbiți.

SCORPION

O să revină cineva care crede în viitorul vostru împreună și dacă sunteți cu inima deschisă o să vă puteți relua comunicarea sufleteasca. O să valorificați niște produse și o s-o duceți mai bine din punct de vedere financiar, că salariul pare insuficient și cheltuielile nu se mai termină.

 SĂGETĂTOR

O să le puteți cere șefilor ce aveți nevoie și să nu vă lăsați până nu obțineți tot ce v-ați propus, că ei se pot, iarăși, eschiva. O să aveți inspirație, latura creativă o să iasă în evidență și o să vă faceți și mai cunoscuți, în cadrul breslei, că lumea o să vă aprecieze.

CAPRICORN

Poate începeți demersurile referitoare la mutatul în altă casă, că aveți nevoie de mai mult spațiu, sau ca să fiți mai aproape de serviciu, ori de părinți. Poate reluați sportul preferat sau vă duceți la niște proceduri medicale ca să vă recăpătați sănătatea, c-ați fost prinși cu treburi complicate și nu v-ați îngrijit.

 VĂRSĂTOR

O să luați niște bani, că aveți de recuperat din particular, or fi colaborări și n-aveți de gând să-i faceți uitați. O reușită în plan profesional, poate vă asociați cu cineva care va ține pasul cu voi și o să vă bucurați de succes, că e o muncă de calibru vostru.

 PEȘTI

Vă faceți planuri de viață personală, să vă luați o casă, poate și mașina trebuie schimbată și o să fie o răscolire masivă la bugetul familiei. La voi apar noutăți care să vă țină-n priză, să vă dea un alt imbold să doborâți noi bariere și să atingeți acel vârf din carieră la care visați.

BERBEC

Se poate să puneți la cale o plecare pentru câteva zile, poate fi un concediu și să vă refaceți fizic, psihic, din toate punctele de vedere. Voi aveți inițiative demne de toată lauda și o să primiți ajutor din partea unor oameni care țin la voi și vă apreciază și o să construiți ușor ce v-ați propus.

TAUR

Sunt câteva lucruri de cumpărat, probabil le-oți fi promis copiilor că le luați gadgeturi noi și o să faceți, probabil, un efort financiar. Or s-apară niște restanțe, va trebui să faceti niște retușuri, să îndreptați niște situații și să dați drumul unor proiecte noi, că vreți să vă reinventați.