GEMENI

Vă puteți alătura unui grup ca să desfășurați o activitate care să vă destindă, să v-ajute să fiți inventivi, să dați dovadă de inspirație, creativitate.Aveți o agendă încărcată și o să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să puteți începe un proiect care să vă aducă satisfacții profesionale.

 RAC

Întrevedere cu niște oameni care vor să lucrați împreună, chiar și în particular și o să vedeți în ce măsură ar fi în avantajul vostru. E bine s-aveți curaj să scoateți de la sertar o schiță pe care să le-o prezentați unor investitori care se vor dovedi încântați să finanțeze proiectul la care veți lucra.

 LEU

Ați putea pleca într-o binemeritată vacanță și să vă alegeți o destinație la care visați de multă vreme – și să fie și cadou! O să vi se facă o ofertă de lucru și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi vă gândiți dacă e în stilul vostru sau vă limitați la ce lucrați în momentul de față și-atât deocamdată.

 FECIOARĂ

O să vi se aprobe un proiect care-o să vă aducă un plus de imagine, bani și alte perspective profesionale. Vin bani de undeva – poate oți fi cerut un împrumut și vi s-a aprobat cererea sau vindeți ceva și intră banii în cont.

 BALANȚĂ

Relația de cuplu se află într-o metamorfoză care poate duce și la căsătorie până la sfârșitul anului. E stabilitate aici. Se poate să deveniți interesați de un job în care v-ați pune toate calitățile la vedere și v-ar aduce mari satisfacții profesionale și bani.

 SCORPION

Apare și la voi cineva care să vă placă, să vă doriți să porniți împreună într-o aventură de-o viață. E o nevoie de socializare poate și pentru că sunt oameni cu care sunteți compatibili cei care vă invită pe la evenimente și o să fie un câștig în plan emoțional.

 SĂGETĂTOR

Vă puteți reface viața sentimentala și să vă doriți o relație de cuplu ca să împărtășiți tot ce e mai frumos în viața voastră. Aveți inspirație și o să prindă contur un proiect de timp liber, ceva care să v-ajute să vă eliberați de stres, să puteți funcționa ca lumea.

 CAPRICORN

Există o comunicare sufletească cu cineva dispus să vă-nțeleagă și o să apreciați acest lucru, că poate nu l-ați întâlnit pân-acum. Se poate ivi ocazia ideală să vă schimbați casa, c-ați găsit exact ce-aveați nevoie, iar modalitatea de plată o fi una convenabilă – în rate să zicem

 VĂRSĂTOR

Vă gândiți la vacanță, dar mai aveți treburi importante de făcut pân-acolo și o să vă grăbiți să lăsați totul în regulă. Simțiți nevoia să vă exprimați părerile în mod public și temele pot fi diverse, cert este că sfera comunicării e activată și mesajul vostru va fi recepționat de cine trebuie.

 PEȘTI

O să mai aduceți unele modificări în locuință și va trebui să scoateți bani din fondul de rezervă – o să luați diverse lucruri noi, mobilă, aparatură. O să puteți semna un contract ca să câștigați mai mulți bani că or fi crescut și pretențiile și dacă tot o s-aveți ocazia, de ce nu?

 BERBEC

Se poate să dați de o ofertă bănoasă de lucru și să vă bucurați și de o bună colaborare cu partenerii de afaceri. Voi dați dovadă de o energie debordantă și o să puteți rezolva și cele mai complicate lucruri cărora pân-acum nu le dădeați de capăt. E momentul vostru, nu-l ratați.

 TAUR

Pot fi niște probleme de sănătate care se pot rezolva în perioada asta c-o să dați de specialiști de top. Vă puteți lansa într-o aventură profesională și să vă echilibrați din punct de vedere financiar că o să fie de lucru în mod constant și pe termen lung.

 

Sursă: Neti Sandu