Vibrația zilei este 11 și o să luăm decizii înțelepte.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 RAC

E posibil să luați niște bani și să achitați rate, facturi, poate ieșiți și la cină în doi, c-aveți ceva important de discutat. Se poate să luați o decizie referitoare la familie, e posibil să aibă legătură cu locuința și o să știți ce-aveți de făcut în continuare ca să fie toți ai voștri mulțumiți.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 LEU

Se poate să vă spuneți un punct de vedere într-un grup, și să se țină cont de părerea voastră, că e ceva constructiv. O să vă puneți toate lucrurile în ordine ca să plecați în concediu, să nu stați cu grijă obligațiilor de serviciu și vă asigurați că v-ajung banii și că e garantată cazarea.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 FECIOARĂ

O să vă fie mai clar dacă relația voastră se-ndreaptă spre căsătorie, sau o să mai treacă ceva timp până să vă dumiriți. Poate vă hotărâți în privința creditului dacă să cereți sau nu, că e posibil să rezolvați și altfel, să vă-mprumute cineva din familie, și să dați banii înapoi când puteți.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 BALANȚĂ

O să-și facă apariția cineva care, cu greu, și-a făcut curaj să vă scoată la o cafea că-i era teamă de un refuz. Se poate s-aveți câștig de cauză și să se-ncheie odată un proces care v-a stresat din cale-afară și vă liniștiți.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 SCORPION

Poate-ați găsit destinația ideală de vacanță și o să faceți rezervare, vă alegeți și o companie pe măsură. Se va semna un act și o să puteți avansa cu proiectele, c-ați bătut pasul pe loc și e cazul să recuperați timpul pierdut.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 SĂGETĂTOR

Vă bate gândul să faceți un împrumut ca să vă luați o casă, ori poate mașina e pe butuci și trebuie să vă luați alta. O să interacționați cu tineretul care are nevoie de un sfat de la voi, o mână de ajutor și o să organizați diverse activități care să vă destindă.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 CAPRICORN

O să vă bucurați de revenirea cuiva după o lungă absență și o să decurgă frumos relația în continuare. Se poate să vă decideți în privința relației de cuplu, care, dac-a ajuns la maturitate o să vreți să vă căsătoriți, în cazul în care nu sunteți într-un parteneriat legal.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 VĂRSĂTOR

Se pare c-o să mai luați una, alta prin casă, o să cheltuiți bani, dar nu din contul curent, ci din cel de rezervă. Poate-o s-aveți ceva, în plus, de lucru la serviciu și o să vă alegeți cu mai mulți bani, și-ați putea păstra proiectul respectiv că s-aveți și în continuare bani.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 PEȘTI

Se poate să aflați un răspuns la dorința voastră de a fi împreună cu cineva care-a stat departe de voi – poate o să fiți într-un cuplu. Se-anunță cheltuieli poate pentru că vă pregătiți de concediu, o fi și mașina în reparații, ca să plecați liniștiți să vă priască vacanța.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 BERBEC

O să vă puteți rezolva niște probleme legate de casă, poate apelați la o agenție imobiliară să vă găsească o altă locuință. O să vă puteți atinge obiectivele și să faceți un salt spectaculos în carieră, să vă descurcați și mai bine cu banii și să călătoriți mai mult ca de obicei.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 TAUR

O legalizare, și odată rezolvat acest aspect o să vă vedeți de vacanță, de distracție. Poate veți continua, totuși, niște studii și pe perioada verii ca să fiți în temă, să se consolideze materia, pot fi și cursuri practice, sau v-apucați de sport.

HOROSCOP 29 IUNIE 2022 GEMENI

Vă puteți găsi ceva nou de lucru și să vă-ncânte proiectul respectiv, că e inedit. O să vă socotiți banii ca să vedeți dacă v-ajung pentru cheltuielile curente și din ce rămâne să aveți pentru plecarea în vacanță, sau poate în weekend dați o fugă pe undeva.

 

Sursă: Neti Sandu