Vibratia zilei este 3 și comunicarea e de baza și trebuie dusă la alt nivel.

RAC

Întrevedere cu cineva care vă propune câteva zile de vacanță și o să gășiți un timp – de calitate – comun – să plecați la distracție. O să vă bucurați de revederea unor oameni care-or să dea refresh stării voastre de spirit și poate puneți la cale proiecte noi care să va țină în priză.

LEU

Poate v-apucați de ceva nou, e o muncă din registrul tehnic și care-o să v-aducă satisfacții, profesionale, sufletești. Poate vă interesați pe site-uri să vă luați o mașină nouă sau la mâna a două – în funcție de prețurile care se mai practică în perioada asta.

 FECIOARĂ

Cineva care e aproape de sufletul vostru vă cooptează într-o activitate care să vă scoată la iveală niște valențe ascunse. Încercați o negociere și care s-ar putea să vă reușească, pentru că o să dați de niște parteneri de afaceri flexibili și care vor lăsa de la ei.

 BALANȚĂ

O rudă, cineva din familia lărgită o să vă facă o vizită și poate vă sfătuiți în privința unei petreceri care va avea loc în curând. Vin bani, poate e zi de salariu sau câștigați din surse colaterale, poate-aveți în paralel cu serviciul niște colaborări care să vă completeze veniturile.

 SCORPION

Se întrevede o plecare chiar și în străinătate și o să luați o porție de respiro că să vă destresați. Poate intrați într-o coproducție cu niște parteneri străini și o să fie o activitate în care-o să vă implicați trup și suflet ca să fie ceva de calitate.

 SĂGETĂTOR

Cineva care vă iubește s-ar putea să-și facă, în cele din urmă, curaj să va abordeze, să v-o spună, așa că pregătiți-vă – cu răspunsul. O bună colaborare cu anturajul tânăr, încă vreo două săptămâni și poate prelungiți un contract dacă totul a mers că uns, c-ați prins ritmul.

 CAPRICORN

O să mai scoateți din lucrurile care nu vă trebuie și poate cumpărați altele noi în locul lor să dați refresh locuinței. O să vă dedicați unei preocupări care vă poate aduce bani în perspectivă, dacă nu chiar imediat, și să vă dea și sentimentul de împlinire profesională.

 VĂRSĂTOR

E posibil să luați niște bani și să le faceți surprize alor voștri că simțiți nevoia să-i vedeți fericiți. O revenire la vremuri mai bune în plan sentimental și o să vă regândiți viață în doi că nu vă e deloc indiferent ce se-ntâmpla cu voi.

 PEȘTI

Poate v-apucați de niște treburi mai complicate pe-acasă, muncă fizică, reparații, poate lucrați și în grădină și o să descărcați acolo tensiunile acumulate. Vă faceți un program de timp liber, pe care să-l umpleți cu activități deconectante, la care să ia parte și copilul, ceilalți membri ai familiei, să fie și mai sudată relația.

 BERBEC

Se poate să vă școliți într-un domeniu captivant ca să vă urmați visul și să faceți carieră. E bine să spuneți când plecați de acasă și cât lipsiți ca să nu treziți suspiciuni partenerului de cuplu, căruia i se par toate de-a-ndoaselea în perioada asta.

 TAUR

O să revedeți niște cunoștințe care vă pot fi o bună campanie pentru o preocupare deconectantă, o excursie cu grupul și altele. Ați putea negocia niște colaborări și să fie o modalitate eficientă de a vă consumă timpul liber și să fie un supliment financiar.

 GEMENI

Poate aveți de gând să vă luați o mașină, iar unii dintre voi va trebui să faceți și școala de șoferi dacă n-aveți carnet – e ceva bătaie de cap. Aveți energie, idei, inspirație și chef de treabă să cuceriți noi teritorii, pentru că monotonia nu e de voi, aveți multe de spus și de făcut.

 

Sursă: Neti Sandu