Utilizatorii Revolut pot fi executaţi silit şi se pot trezi cu popriri pe conturile lor dacă au datorii. Aceasta este decizia judecătorilor români, până acum în primă instanță. Oricum, ANAF are acces la toate detaliile contului Revolut după ce compania britanică a devenit oficial instituție bancară care oferă servicii în România. Conturile Revolut pot fi poprite ca oricare altele. Asta, deși plățile în lei se fac printr-un cont de colectare deschis la o bancă parteneră deținută de o companie britanică și nu de români care folosesc aplicația.

De la 1 iunie 2022, Revolut funcționează oficial ca instituție bancară în România. În acest context, ANAF anunță că are dreptul de a solicita date de la Revolut Bank cu privire la banii transferați și soldurile de pe conturile clienților români.

Reprezentanții Revolut spun că respectă toate legile și cooperează cu autoritățile guvernamentale în reducerea fraudei, evaziunii fiscale și a spălării banilor și precizează că utilizatorii săi nu trebuie să fie mai suspectați de aceste fapte decât clienții oricărei alte instituții bancare.