FECIOARĂ

Se poate să începeți niște negocieri ca să obtineți un contract mai bun și să vă asigurați un venit constant, că aveți nevoie de stabilitate financiară. Poate puneți niște lucruri la punct, reactualizați acte, vedeți cardurile, buletinul, pașportul, să fie la zi. O să dați drumul proiectelor noi, apar și oferte de lucru, sunt și inițiative mai vechi și o să fiți preocupați, nu gluma!

BALANȚĂ

O să vă treziți cu un accept, după ce a durat o veșnicie ca să primiți o aprobare și o sa lucrați într-un parteneriat care o să vă aducă beneficii. O să găsiți pe cineva care să vă completeze frumos și să porniți într-o aventură de-o viață și să fiți și fericiți.Apare cineva care vă poate face fericiți și o să vi se para totul ușor după ce v-ați chinuit cu multe greutăți.

SCORPION

Poate faceți și voi presiuni ca să obtineți niște bani, pe care vi i-au promis unii, dar s-or fi răzgândit între timp și o să vă prindă bine să-i bateți la cap, că o să-i primiți. Apar oportunități de a intra într-o afacere care să vă aducă o suma importantă de bani, care să mai și sporească pe parcurs. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou și-o să lucrați cu spor. Vor veni și banii, totul e s-aveți răbdare.

SĂGETĂTOR

Apare un angajator care se ține de capul vostru ca să lucrați împreună la un proiect care v-ar aduce beneficii și o rețea de colaboratori în perspectivă. E cineva din trecut care n-a putut accepta o separare și vă mai invită la o discuție cu despicat firu-n pataru, până va acceptă realitatea. Vă puteți asocia cu niște oameni de afaceri și să țineți la părerile și principiile voastre, să primiți respectul cuvenit.

CAPRICORN

Sunt nișe lucrări pe acasă și o să vă ocupați voi, sau angajați o firma să se ocupe de munca respectivă, că voi s-ar putea să nu va pricepeți. Se poate să aveți de semnat niște acte legate de casă și să fie ceva tevatură până o să reușiți să obțineți și ultima semnatură. Se pare că o să amânați mărunțișurile și o să vă ocupați de treburile complicate să vă puteți atinge obiectivele.

VĂRSĂTOR

O să vă descoperiți un hobby care să vă stoarcă toate tensiunile și să fiți fresh să vă apucați de lucruri noi care să vă stimuleze creativitatea. E cineva care vă duce dorul și poate și vouă vă lipsește această persoana, si atunci faceți cumva să vă vedeți. O să puteți primi împrumutul de la bancă, totul e sa fiți siguri că o sa-l puteți înapoia. Evaluați-vă resursele.

PEȘTI

O să faceți rost de niște bani de unde vă așteptați cel mai puțin și o să aveți de cheltuială, că aveți o lista cu multe de cumpărat în perioada asta. E bine să aveți un ochi ațintit asupra sănătății să  nu fie vreun semn cumva și să-l ignorați. O să primiți un accept, vi se vor recunoaște niște drepturi, merite și se-anunță succes pe mai multe planuri.

BERBEC

Noutăți care să vă dea un alt vibe, că se-ntâmplă și ceva care vă place și o să vă puneți toate resursele interioare la bătaie ca să atingeți un nivel superior. Se poate să va răsfețe cineva și să vă invite la masă, poate vă oferă ceva în dar, și mai pot fi niște bani, cine știe de unde. Se poate să primiți un cadou, pot fi și bani, și o să vă puteți oferi și voi unele răsfățuri, că meritați.

TAUR

O să vă-ndeletniciți cu ceva care să vă relaxeze și să vă aducă, eventual și bani, ca poate ați găsit un domeniu, ceva care se caută în momentul de față. Poate ați găsit ceva scump de cumpărat, și o să scoateți din banii de la pușculiță, ca să vă faceți o plăcere. E posibil să trebuiască să plătiți o datorie de care uitaserăți și o să fie un gol în buget, dar puneți voi, banii la loc.

 GEMENI

Întrevedere cu un angajator care vă poate da de lucru, cu condiția să nu fiți prea ocupați și o să fie o colaborare de cursa lunga și bănoasă totodată. Vi se oferă șansa de a petrece în mod plăcut timpul liber, cu un hobby și într-un cadru organizat, într-un grup. O să puteți semna pentru o colaborare, dacă nu, pentru mai multe și o să strângeți un capital, posibil și de imagine.

RAC

Ar avea de unde să vină bani și să faceți niște achiziții pe care ați pus ochii mai de mult și sa-i faceti fericiți pe ai voștri că le luați ce și-au dorit. Poate faceți o rezervare la munte sau la mare ca să va duceți în weekend cu familia. Se poate să vă luați o mașină, sau or fi alte priorități pe acasă. Vedeți ce zic și ai voștri. Faceți consiliu de familie.

LEU

Poate va înțelegeți cu un partener de afaceri în privința condițiilor de lucru și o să aveți curaj să intrați în această combinație. O să vedeți pe parcurs cum merge treaba. Vă interesați de cursuri, de materii pentru noi, sau pentru copii să faceți o selecție, să alegeți ce vă place. Sunt lucruri la care visați de multa vreme și care se pot împlini în perioada asta. Surprizele vor fi la ordinea zilei.

 

Sursă: Neti Sandu