BALANŢĂ

Se observă reușite după o lungă perioadă de așteptări și eforturi, acum o să apară o destindere pentru că s-au adunat cam multe și meritați și voi un respiro. O schimbare de look, vestimentație, coafură, o să umblați la stil, înfățișare și o să conteze la stima voastră de sine. Se rezolvă, ca prin minune, toate acele lucruri care v-au făcut să bateți pasul pe loc! Bucurați-vă de succes.

SCORPION

Vi se fac oferte de lucru, dar aveți deja niște angajamente. O să vedeți dacă, printre picături, o să vă mai luați o colaborare. O să vă cereți drepturile bănești și o să vă asigurați și o rezervă, ca să nu trebuiască să vă împrumutați.

SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care are nevoie de un sfat de la voi sau de simplă prezență, să-și refacă moralul, că o fi într-o pasă mai proastă. Șefii vin cu noi propuneri de muncă și n-o să fie ceva greu, dar o să fie nevoie de un ritm mai alert. Au revenit prietenii care au lipsit și mai vin și alții noi și o să vă prindă bine să aveți activități comune, după serviciu.

CAPRICORN

V-ați putea trezi cu colaborări, cu niște bani care stau de mult pe la alții prin cont și o să vă redresați din punct de vedere financiar. Vă invită cineva într-o plimbare, poate o gală pe undeva prin țară, și o să vă prindă bine să mai schimbați locul. Vi se recunosc, în cadrul public, niște merite și o să primiți o răsplată, vor fi și bani, ori alt gen de recompense.

VĂRSĂTOR

Sunteți așteptați prin țară, pe undeva, și o să vă puteți deplasa, fie cu treabă, fie la distracție și o să vă întreţineţi cu niște oameni cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri. O să vă descurcați frumos la școală, poate aveți susținut teste sau poate vă prezentați la interviuri. Poate se ivește ocazia să dați o fugă în alt oraș, altă țară și să petreceți câteva zile la relax, undeva.

PEŞTI

Vi se fac promisiuni de avansare, la serviciu, de surplus salarial, bucurați de o reușită în carieră, că lumea remarcă, în sfârșit, cât de bun sunteți. Apar discuții pe marginea locuinţei pe care vrei s-o faci, mai luat. O să vă bucurați de banii pe care îi veți recupera și poate îl veți lua tot felul de lucruri pentru casă, în special copiilor o să le luați diverse.

BERBEC

Sunt oameni care vor să lucrați împreună și v-ar prinde bine o colaborare, iar dacă la serviciu e mai încordată atmosfera, poate vă mutați. Se poate să întâlniți pe cineva care se asortează cu felul vostru de a fi și să începeți o relație de cuplu. Se pare că o să aveți întâlniri cu oameni care vor să lucrați împreună și cu alții care vor să ieșiți la socializare.

TAUR

Vin bani și vă dați osteneala să luaţi tot ce aveți nevoie la prețuri cât mai mici, ca să mai aveți o rezervă, că sunteți mai precaut din fire. Poate vă ocupați de mobilat apartamentul și o să luați unele lucruri în rate, iar pe altele la preț redus – pe cât posibil. O șansă de bani și de rezolvat treburi importante de serviciu, bașca recuperarea unor bunuri, de bunăvoie.

GEMENI

E cineva care vrea să fiți împreună, poate aţi mai încercat cu ceva timp în urmă și vedeți care e starea voastră, ce simțiți. Vi se fac mici cadouri, poate primiți o invitație în oraș și se poate să faceți cunoștință cu oameni care au ceva în comun cu voi. O veste bună, mici atribuții din partea cuiva care e pe lungimea voastră de undă și o să fie revigorant.

RAC

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți curățenie generală și o să vă mai ajute și ai voștri, iar în cel mai bun caz o să angajați o firmă care se îngrijeşte de toate cele. Se poate să vă pregătiţi de musafiri, să faceți aprovizionare și tot ce mai trebuie pentru o tratație festivă. Aveți treburi casnice care or să vă țină ocupați după orele de program și veți mai primi ajutor și de la familie, în mod sigur.

LEU

O să fie activitate de grup și vor fi satisfacții profesionale, vin și banii dacă lucrurile merg bine. O să aveți rezultate de top la școală, poate luați lecții și în particular și în grup. Poate faceți un efort colectiv să puneți pe roate o afacere, să vă puteți pune în valoare calitățile.

FECIOARĂ

Se poate să negociați un contract și să vi se respecte condițiile, să bateți palma că o să faceți performanță în această combinație partenerială. Vă puteți gândi la o schimbare de job, poate vă și ofertează niște oameni, și flerul o să vă spună ce să faceți. Se adună banii în cont, poate o să semnați un contract care  asigură un venit constant, pe termen lung.

 

Sursă: Neti Sandu