Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de teatru, în acest sfârșit de săptămână, la spectacolul „Ciudat imobil”, un colaj de texte de Dumitru Solomon, în regia lui Horia Suru.

Acesta va fi pus în scenă, duminică, de la ora 18:00, la Casa Tineretului. Spectacolul este regizat de Horia Suru, câștigătorul de anul acesta al premiului UNITER pentru cea mai bună regie. Spectacolul pune în valoare dimensiunea socială a ființei umane, precum și importanța comunicării, a comunității, a alterității.

Din distribuție fac parte, drept locatari, Alexandra Vicol, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Muncaciu, Floricel Aionițoaei, Cezar Amitroaei, Daniela Bucătaru, Ioan Crețescu, Gheorghe Frunză, Lenuș Moraru, Lidia Uja, Valentin Popa și Dragoș Radu. Spectacolul include un colaj de texte semnat de Dumitru Solomon. Asistent de regie este Ella Nistor, iar ilustrația muzicală este asigurată de Horia Suru. De decor se ocupă Mihai Pastramagiu, iar costumele sunt asigurate de către Cristian Marin.

Pretul unui bilet este de 30 lei, iar 15 lei este pentru elevi, studenți și pensionari.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului, de marți până vineri, între orele 12:00 – 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 la 18:00, la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri, între orele 08:00 – 21:00, iar sâmbăta de la ora 08:00 la 19:00, și pe https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani