DE 1 IUNIE FII ȘI TU ANTREPRENOR!

Pe 1 Iunie, de la ora 10.00, Primăria Municipiului Botoșani, transformă Pietonalul Unirii în cel mai mare „Târg al Copilăriei”.

La acest eveniment sunt invitați toți copiii care doresc să vadă cum este să fii antreprenor, să-și deschidă un stand unde să vândă jucării, cărți, limonadă, etc. sau să-și pună în practică creativitatea.

„Educația nonformală, prin joc și joacă a demonstrat, nu de puține ori, că are o rată de succes crescută în rândul micuților. Susțin investiția în educație, mai ales când vine vorba de copiii botoșănenilor și de aceea, împreună cu Primaria Municipiului Botosani , m-am gândit să oferim posibilitatea tuturor copiilor din Botoșani să își folosească imaginația, creativitatea și inițiativă devenind de ziua lor, „Mici Antreprenori”. Ce trebuie să faci? Nimic! Trebuie doar să vii cu o idee creativă și îndrăzneață, cu un zâmbet larg pe față, singur, cu prietenii sau cu familia, la cel mai mare „Târg al Copilăriei” și să te implici activ! Dragii mei, vă promit că ne vedem acolo și că v-am pregătit și alte surprize de ziua voastră!”  declară pe o rețea de socializare Primarul Municipiului Botoșani Cosmin Andrei.