După înfrângerea cu Sepsi, 5-2, antrenorul celor de la Botoșani, Dan Alexa, a avut intenția să facă pasul înapoi și să lase locul liber, dar a revenit asupra deciziei și își pregătește echipa pentru următoarea partidă, cu Universitatea Cluj.

Sursele GSP.ro spun că Dan Alexa a venit la antrenamentele de ieri și de azi cu gândul de a-i mobiliza pe jucători pentru confruntarea cu ardelenii. În plus, acesta a fost pozitiv în timpul pregătirii și părea că declarația de la finalul partidei de la Sfântu-Gheorghe a fost dată la cald.

De asemenea, nici jucători nu-și doresc ca Alexa să plece de la echipă, având o relație foarte bună cu tehnicianul venit în acest sezon liber de contract de la FC Brașov. „Ar fi un dezastru dacă ar pleca de la echipă”, a spus una dintre sursele Gazetei.

După anunțul lui Dan Alexa, legat de plecare, patronul Valeriu Iftime spunea că va încerca să-l facă să se răzgândească.

„Vreau să vorbesc cu el și nu-l las să plece. Vreau să rămână, am nevoie de el. Acum, fiecare cu viața lui. Nu am ce să fac acum. Chiar nu înțeleg ce a făcut în repriza a doua. Nu știu de ce a jucat așa de slab. Așa de buni în prima repriză, foarte atenți, reactivi, goluri marcate, ocazii ratate… și în repriza a doua fleașcă pur și simplu. Nu știu ce să fac acum. E greu de spus la cald. Sunt dezamăgit. Mă enervează că Jali s-a rupt. Cel mai bun s-a rupt”, a spus Valeriu Iftime.

După 13 etape, FC Botoșani e singura din Superligă care nu a câștigat vreun meci. Are 6 egaluri și 7 înfrângeri, fiind ultima din clasament.