Noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție din Botoșani a descoperit o adevărată fabrică de vin chiar în curtea unui fost sediu al poliției. Unul dintre agenți este cercetat disciplinar.

Totul a ieşit la iveală la sfârșitul lunii octombrie, atunci când comisarul șef al IPJ Botoșani a decis să verifice posturile de poliție, chiar și pe cele dezafectate.

A ajuns și la sediul din orașul Ștefănești, închis în urmă cu 15 ani, şi aşa a descoperit că unul dintre subalternii săi a decis să folosească spațiul în scopuri personale pentru a prepara băuturi alcoolice şi a creşte păsări şi porci. Din acest motiv, toți vecinii îl descriu ca fiind un om gospodar, potrivit Antena3.

Însă şeful său nu este de aceeaşi părere şi a decis ca agentul care prepara vinul în curtea Poliţiei să fie cercetat disciplinar.

„Aveam două căzi cu struguri zdrobiți. Cresc păsări, găini, porci, fac țuică, fac vin, fac, care-i problema? Cum polițistul să fie și prost, și calic, să nu facă nimic, să stea să aştepte data de 14 să ia salariul”, spune agentul prins în fapt.

Tot în curtea poliției se află și locuința de serviciu a agentului.