Iubitorii de muzică sunt invitați la un eveniment de excepție în peisajul cultural, recitalul de pian „Între Alb și Negru”, susținut de talentatul pianist și compozitor Bogdan Ota. Evenimentul va avea loc la Sala „Eminescu” a Hotelului Rapsodia din Botoșani, pe 9 decembrie 2023, începând cu ora 18:30.

Bogdan Ota, o prezență recunoscută pe scena internațională pentru tehnica sa pianistică remarcabilă și abilitatea de a transmite emoții puternice prin intermediul muzicii, va încânta publicul cu o serie de compoziții originale. Aceste piese, caracterizate prin sensibilitatea lor rar întâlnită, vor crea o călătorie muzicală ce oscilează între intensitățile clapelor albe și negre ale pianului, simbolizând contrastul dintre lumină și întuneric, speranță și disperare, bucurie și melancolie.

Repertoriul recitalului va include compoziții selectate de pe cele trei albume lansate de artist până în prezent. „Între Alb și Negru” nu este doar un regal muzical, ci și o meditație profundă asupra naturii umane și a profunzimilor emoționale pe care muzica le poate atinge. Piesele compuse de Bogdan sunt adevărate povești sonore ce explorează lumea interioară a artistului, oferind în același timp o perspectivă asupra universului emoțional comun tuturor oamenilor.

Publicul este invitat să participe la această călătorie emoțională, unde fiecare notă este un pas în descoperirea sinelui și a peisajului emoțional care ne înconjoară. „Între Alb și Negru” reprezintă o ocazie unică de a experimenta muzica în forma sa cea mai pură și emoționantă, adusă la viață prin interpretarea sublimă a pianului.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online prin intermediul rețelei iabilet.ro sau în format fizic de la Cinema „Unirea”.