Pentru pompierii botoșăneni, părinți la rândul lor, misiunile în care sunt implicați copiii sunt cele mai dificile. Și nu de puține ori, au fost alături de ei și după ce și-au terminat intervenția.

Profund impresionați de drama prin care trece Ariana Maria, fetița surprinsă într-un incendiu, la sfârșitul săptămânii trecute, salvatorii au mers, marți, să doneze sânge, iar acțiunea va continua și mâine.

Totodată, au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru Ariana Maria, cât și pentru alți oameni care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

Anul acesta, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Persoanele care sunt interesate se pot prezenta Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, între orele 07:30-13:30.