Echipa FC Botoșani a obținut al doilea punct pe teren propriu în returul Superligii, după 0-0 pe teren propriu împotriva Rapidului.

Gazdele puteau câștiga, ratând câteva ocazii mari, iar patronul echipei, Valeriu Iftime, este încântat de ceea ce a văzut la formația antrenată de Andrei Patache.

Cumva mulțumit de joc, dar sigur că aș fi vrut să câștigăm. La ce nevoie de puncte avem, un egal… Nu stau bine cu inima, nici cu capul, că şi aşa mă doare. Starea echipei e bună, am vorbit cu ei. Simt aşa că ceva s-ar putea schimba la un moment dat. O victorie ne-ar putea plasa bine, ar fi extraordinară. Mi se pare că lotul e bun, iar Andrei Patache îi mânuiește bine. Au schimbat antrenamentele şi parcă e mai mult multă posesie, ținem de minge la mijlocul terenului. Dacă şansa moare, închizi toată prăvălia. Rapid se bate la titlu, noi am jucat mai bine decât ei, i-am surprins, am încercat, am jucat pe fotbal, nu pe întâmplări, dar nu ştim să marcăm”, a transmis oficialul.

Mă duc la Craiova să câștig”

Pentru FC Botoșani urmează meciul de azi, din Cupa României, dar cum gruparea moldavă nu mai are nicio șansă să se califice în sferturi, Iftime se gândește mai departe.

FC Botoșani joacă pe 11 decembrie, în deplasare, cu FCU 1948 Craiova, de la ora 17:30, în etapa a 19-a a Superligii.

„Mă duc la Craiova să câştig şi cred că pot să câştig. Vorba lui Dorinel Munteanu, de ce să-mi fie frică? Dacă stăm bine fizic, câştigăm. Fotbalistul cred că suntem la nivelul lor, nu cred că sunt atât de talentaţi încât să nu-i putem ţine în frâu. Vrem să câştigăm acolo”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Orange Sport.

Până la finalul anului, FC Botoșani va mai juca acasă cu Dinamo, pe 18 decembrie, de la ora 20:00, și în deplasare cu Oțelul, pe 22 decembrie, de la 17:30.