Vreme deosebit de caldă în prima zi de Crăciun. Temperaturile vor ajunge la 16 grade în Moldova.

Luni, în prima zi de Crăciun, 25 decembrie 2023, în regiunea Moldovei vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros. Local la munte și pe arii restrânse în rest va ploua, iar la altitudini de peste 1700 de metri, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va mai avea intensificări locale.

Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 16 grade.

La noapte, 25 spre 26 decembrie 2023, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi noros și pe alocuri va ploua, iar la munte, la altitudini de peste 1700 de metri, izolat vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va avea unele intensificări mai ales la munte.

Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 8 grade.

În următoarele trei zile, 26, 27 și 28 decembrie 2023, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată.

Cerul va fi temporar noros și în primele două zile, pe alocuri va ploua în general slab cantitativ, iar la altitudini de peste 1500 de metri, precipitațiile vor fi mixte.

Marți și miercuri, 26 și 27 decembrie 2023, vântul va avea intensificări îndeosebi în dealurile subcarpatice ale Moldovei și în zona montană înaltă.

În ultimele două dimineți, miercuri și joi, mai ales pe văile râurilor, se va forma ceață.

Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori marți, iar cele minime se vor încadra între minus 3 și plus 7 grade.