Polițiștii au identificat autorul crimei din comuna Coșula, unde un bătrân de 85 de ani a fost ucis la o lună după ce el și soția lui au fost tâlhăriți. Făptașul este un localnic de 22 de ani, fără ocupație, acesta aflându-se în prezent în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

În urma probatoriului administrat a reieșit faptul că, în seara zilei de 16 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept, în locuința unor bătrâni, din comuna Coșula, iar prin folosirea de violențe ar fi încercat să sustragă bani din interior. În acest context, tânărul ar fi lovit victimele, iar în urma leziunilor suferite, bărbatul de 85 de ani a decedat”, informează IPJ Botoșani.

Anchetatorii au percheziționat locuința acestuia, vineri după-amiază, de unde au ridicat mai multe bunuri care interesează cauza.

„La percheziție s-au găsit probe relevante, autorul recunoaște ambele fapte”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată și omor.

Întreaga poveste a crimei este scrisă la https://botosaniactualitati.ro/2024/01/18/teroare-intr-o-comunitate-din-botosani-unde-un-batran-sarman-a-fost-ucis-pentru-pensie-video/