Școala Gimnazială nr. 11 din municipiul Botoșani se pregătește de renovare. Proiectul, cu o valoare de 5 milioane de lei, vizează îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii și creșterea confortului elevilor și profesorilor.

Lansat la licitație la începutul acestui an, proiectul a atras atenția prin complexitatea lucrărilor propuse. Printre acestea, se numără reabilitarea termică a anvelopei clădirii și a sistemului de încălzire, modernizarea instalațiilor de iluminat și implementarea unor sisteme avansate de management energetic. Un accent deosebit este pus pe calitatea aerului interior, prin instalarea sau modernizarea sistemelor de climatizare și ventilare mecanică.

Proiectul nu vizează doar îmbunătățirea condițiilor de învățământ, ci și reducerea amprentei de carbon a orașului. Investiția este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Licitația se închide luni, la ora 15:00, urmând ca Primăria să evalueze din punct de vedere tehnic și financiar ofertele depuse.