FC Botoşani s-a despărţit de un internaţional după victoria de răsunet reuşită în prima etapă din Superligă, cea împotriva lui CFR Cluj (1-0).

FC Botoşani a anunţat, în mod oficial, despărţirea de David Teklo Tweh, mijlocaş cu 10 selecţii în naţionala Liberiei, conform Orange Sport.

Acesta a venit la Botoşani în vara anului trecut şi a adunat trei meciuri în tricoul moldovenilor, toate în Cupa României. A purtat numărul 22 la formaţia botoşăneană.

Mulţumim, David Teklo Tweh! FC Botoşani anunţă încetarea, de comun acord, a raporturilor contractuale cu mijlocaşul David Tweh, după o jumătate de sezon petrecută pe Municipal, în care a bifat trei meciuri.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru perioada petrecută alături de noi şi îi doreşte mult succes în viitor!”, a transmis formaţiunea.

Duminică, 21 ianuarie, FC Botoşani a reuşit surpriza etapei, după ce a învins-o pe CFR Cluj, ocupanta locului 2 din Superligă, cu scorul de 1-0.

În ciuda acestui succes, gruparea pregătită de Bogdan Andone rămâne în continuare pe ultimul loc în clasament, cu daor 15 puncte acumulate în 22 de runde scurse din Superligă.