Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat, miercuri, detergenți și încălțăminte în valoare de aproape 72.000 de lei, în urma opririi în trafic a două microbuze, pe raza localității Pomârla, transmite Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF).

Potrivit sursei citate, conducătorii auto nu dețineau documente de proveniență pentru marfa transportată în cele două autovehicule, înmatriculate în Ucraina.

„La controlul efectuat asupra autovehiculelor, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul acestora cutii ce conţineau aproximativ 1.200 kilograme de detergent pudră, peste 2.670 litri detergent lichid precum și 152 articole de încălțăminte în valoare totală de 71.720 de lei, pentru care șoferii nu dețineau documente de provenienţă. Persoanele au declarat că aveau intenția să comercializeze întreaga cantitate de marfă în judeţul Suceava”, a precizat STPF Botoșani.

Autoutilitarele și întreaga cantitate de marfă au fost preluate de către Direcția Regională Antifraudă din Suceava în vederea luării măsurilor legale.