Doi polițiști din Botoșani au fost agresați în plină stradă de o gașcă de tineri, după un conflict iscat într-un local din centrul orașului.

Scenele de violență s-au petrecut noaptea trecută, pe strada Cuza Vodă, în apropierea Teatrului „Eminescu”. Din relatările martorilor, cei doi agenți au avut o dispută cu câțiva bărbați la restaurant, iar lucrurile au degenerat când au părăsit localul. Doi taximetriști au venit în ajutorul agresorilor.

În total, opt persoane i-au lovit cu cruzime pe cei doi agenți aflați în timpul liber, care au ajuns la spital cu leziuni grave. Poliția din Botoșani a demarat o anchetă de amploare în acest caz.

„Din cercetări, a reieşit faptul că în seara de 30 ianuarie, în jurul orei 23:00, pe o stradă din municipiul Botoşani, între trei persoane de 24, 26 şi 45 de ani şi un grup format din alţi opt tineri ar fi izbucnit un conflict verbal, pe fondul căruia aceştia din urmă le-ar fi agresat pe cele trei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.