Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” își deschide porțile pentru o călătorie fascinantă în lumea basmelor, invitând publicul de toate vârstele la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”. Inspirat din opera clasică a lui Ion Creangă și adus la viață pe scenă prin talentul dramaturgului Valentin Dobrescu, spectacolul promite să fie o experiență de neuitat pentru micii spectatori.

Programat să aibă loc în zilele de 8, 10 și 11 februarie 2024, cu reprezentații care încep la orele 18:00 (joi), 11:00 (sâmbătă) și 11:00 respectiv 12:30 (duminică), „Ursul păcălit de vulpe” este o poveste atemporală despre înșelăciune și consecințele ei, povestită cu umor și înțelepciune. Scenografia, realizată de Mihai Pastramagiu, și muzica compusă de Mihaela-Doina Macovei-Moraru completează magia acestui spectacol, creând un decor visător și o atmosferă captivantă.

Din distribuție fac parte actorii talentați Ioana Buta, Anamaria Chelaru, Oana Asofiei, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Andrei Iurescu și Ana Maria Apetrei, care promit să aducă personajele îndrăgite la viață într-un mod memorabil. Performanța lor este susținută de mânuirea excepțională a personajelor de către d-na Aurica Dobrescu, care a fost distinsă cu Premiul pentru mânuire la Festivalul Teatrelor de Păpuși și Marionete în 2012.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă și simplă povestea, dar povestită de urmașul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniți alături de el și vă veți distra pe cinste!”, este invitația lansată de Valentin Dobrescu, regizorul artistic al spectacolului.

Biletele pentru acest spectacol costă 15 lei.