FC Botoșani se află pe penultima poziție din Superligă, cu 18 puncte, și încearcă să facă toate demersurile pentru a scăpa de retrogradare.

Formația preluată recent de Bogdan Andone a anunțat despărțirea de Marius Cioiu (24 de ani), mijlocașul care a ajuns la FC Botoșani în urmă cu un an.

Cioiu a semnat cu Botoșani din postura de jucător liber de contract în ianuarie 2023, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești. Mijlocașul a jucat doar 33 de meciuri pentru echipa lui Valeriu Iftime, în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive, potrivit DigiSport.ro.

În cele din urmă, clubul din Moldova a anunțat că înțelegerea lui Cioiu a fost reziliată de comun acord, dar fără a preciza care este motivul care a dus la despărțire.

„Mulțumim, Marius Cioiu! FC Botoșani anunță încetarea, de comun acord, a raporturilor contractuale cu mijlocașul Marius Cioiu. Sosit în Moldova în iarna anului trecut, Marius a evoluat în tricoul nostru în 33 de meciuri, marcând un gol și oferind două pase decisive. Mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi, Marius, și mult succes pe viitor!”, a transmis FC Botoșani.

Statisticile lui Marius Cioiu la FC Botoșani:

  • A jucat 18 meciuri pentru FC Botoșani în toate competițiile în acest sezon
  • Marius Cioiu a marcat un gol pentru FC Botoșani, în Cupa României
  • Cota de piață a lui Marius Cioiu este de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.