Bogdan Andone (49 de ani) a fost mai mult decât dezamăgit după UTA Arad – FC Botoșani 2-2 și a dat de înțeles că nu e sigur de viitorul pe banca tehnică a echipei pe care a preluat-o în iarnă.

Valeriu Iftime pune ieșirea lui Bogdan Andone pe seama supărării cauzate de modul în care FC Botoșani a ratat victoria, după o mare eroare a lui Răzvan Ducan, și a anunțat că antrenorul va rămâne la echipă.

„Bogdan era foarte supărat pentru greșelile noastre. Va veni astăzi, voi discuta cu el. Am vorbit și aseară după meci cu el, nu sunt probleme. Nu cred că Bogdan se sperie, să plece că a scăpat Ducan mingea printre degete”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

De asemenea, Valeriu Iftime a anunțat că e încrezător în continuare că FC Botoșani se poate salva de la retrogradare, altfel nu ar fi făcut investițiile din această iarnă.

„Avem datoria să muncim până la capăt. Cred că putem să ne salvăm. Dacă n-aș crede, n-aș mai căuta portar și n-aș fi mai adus fotbaliști cu mii, sute de mii de euro. Orice fotbalist de care te desparți și orice fotbalist pe care îl aduci costă bani, salariu, bonus, agent. Ajungi la 50.000 de euro pentru fiecare jucător. La 10 fotbaliști, faceți socoteala”, a declarat Valeriu Iftime.

Chiar dacă a gafat decisiv cu UTA și a avut și alte momente de ezitare în acest sezon, Răzvan Ducan va rămâne portarul titular al lui FC Botoșani, dar Valeriu Iftime vrea să aducă un goalkeeper de rezervă.

„Ducan rămâne portarul meu de bază, dar am nevoie de un al doilea portar care să îl sperie puțin. Răzvan e un copil minunat, dar trebuie să fie stăpân, să răsune tot stadionul când strigă”, a transmis Valeriu Iftime.