Fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov a revenit la echipa de fotbal FC Botoşani, care a anunţat pe pagina sa de Facebook că s-a despărţit, în schimb, de Andrei Dragu şi de Marius Cioiu.

Fundaşul lateral Radoslav Dimitrov revine la Botoşani, unde a evoluat între anii 2015 şi 2017. În vârstă de 35 de ani, apărătorul bulgar a mai evoluat în carieră pentru Montana, Litex Loveci, Sportist Svoge, Slavia Sofia, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv (toate din Bulgaria), Universitatea Craiova, Sepsi OSK şi Universitatea Cluj.

FC Botoşani a ajuns la un acord privind transferul fundaşului stânga Andrei Dragu, la FC U 1948 Craiova. Pe parcursul celor două sezoane şi jumătate petrecute la echipa moldoveană acesta a evoluat în 69 de meciuri, marcând două goluri şi oferind trei assist-uri.

Originar din Târgu Jiu, Dragu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu echipa din Bănie.

Andrei Dragu poate evolua şi ca mijlocaş stânga şi dreapta. El are 110 meciuri în primele două ligi din România, iar în sezonul actual a evoluat pentru FC Botoşani în 18 partide în SuperLiga şi Cupa României. Andrei Dragu va purta tricoul cu numărul 7 la FC U Craiova, potrivit Agerpres.

FC Botoşani a anunţat şi încetarea, de comun acord, a raporturilor contractuale cu mijlocaşul Marius Cioiu. Sosit în Moldova în iarna anului trecut, Cioiu a evoluat în tricoul echipei botoşănene în 33 de meciuri, marcând un gol şi oferind două pase decisive.