După UTA – FC Botoșani 2-2, Bogdan Andone, venit în iarnă, a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca. Antrenorul a avut o întâlnire marți seară cu patronul Valeriu Iftime și va continua pe banca penultimei clasate din Superligă.

Orice e posibil în fotbal (n.r.- despre demisie). Nu sunt suficiente (n.r. – punctele câștigate de el la Botoșani), avem nevoie de puncte, nu de un punct. Nu ne permitem să facem greșeli, pentru că altfel la sfârșit o să fim la matineu”, spunea Andone după meciul de la Arad.

Marți seară, Bogdan Andone și Valeriu Iftime au avut o întâlnire. Iar din informațiile GSP.ro, tehnicianul care a adunat 7 puncte în 4 meciuri în acest an va rămâne la moldoveni în continuare.

Valeriu Iftime a vorbit ulterior pentru Gazeta Sporturilor despre situația în care se află echipa sa.

Fără îndoială că l-am convins. Nici nu se punea problema să plece. Era trist după meci. Trebuia să batem la UTA… Am discutat aseară, am băut un pahar de apă. E OK acum. Cu cât stau mai mult de vorbă cu el, cu atât îl prețuiesc mai tare.

E foarte preocupat. Îmi spune că nu are fundaș stânga, că vrea portar și un atacant. Când simți că un om are atâta dorință de a face bine la Botoșani, nu poți decât să-l prețuiești. E preocupat foarte mult. Cred că vom avea succes cu el. Mă simt foarte în siguranță cu el”, a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.