Jandarmii din Botoşani au imobilizat doi tineri care au fost agresivi cu un echipaj medical chemat să le acorde primul ajutor, după ce vecinii au chemat ambulanţa când i-au văzut întinşi pe trotuar.

Incidentul s-a petrecut pe strada Viilor din municipiul Botoșani, apelul fiind făcut la 112 de personalul medical de pe o ambulanţă.

Doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au fost imobilizaţi de jandarmi din cauza comportamentului agresiv la adresa personalului medical, care se prezentase în zonă pentru a le acorda primul-ajutor, după ce vecinii îi văzuseră pe cei doi întinşi pe trotuar. Tinerii au fost transportaţi de ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, după care au fost internaţi pe Secţia de Psihiatrie, iar jandarmii i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1300 de lei, pentru scandalul făcut şi injuriile adresate”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei.

Oficialii au precizat că în momentul în care echipajul de jandarmerie care însoţise ambulanţa ajungea la UPU, un alt bărbat a început să facă scandal şi să vorbească urât cu personalul de la Urgenţe. El a fost amendat cu 2.000 de lei.