O iubire interzisă a fost scânteia care a aprins scandalul într-un bar din Botoşani. Trei bărbaţi, printre care şi un minor, şi-au împărţit pumni şi picioare, după ce fratele unei adolescente şi-a prins sora împreună cu iubitul, cu 18 ani mai mare. Furios, băiatul şi-a chemat în ajutor părintele. Când s-a văzut încolţit de tatăl şi fratele minorei, partenerul acesteia nu s-a sfiit să scoată cuţitul. Răfuiala a fost aplanată abia după apariţia mascaţilor.  

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în barul din localitatea Libertatea, judeţul Botoşani. În timp ce adolescentul de 16 se distra împreună cu mai mulţi prieteni, sora sa, cu doi ani mai mică, a intrat în local împreună cu iubitul de 32 de ani. De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Furios, băiatul şi-a sunat tatăl, care a pornit glonţ spre cârciumă.

„De la o nimica toată, fiind un conflict mai vechi a celor două persoane”, a spus un martor.

A urmat imediat o încăierare generală între cei trei bărbaţi. La un moment dat însă, individul de 32 de ani a scos un cuţit şi fără nicio reţinere i-a înjunghiat pe tatăl şi fratele iubitei. Cei doi au căzut ca seceraţi. Martori la scenele şocante, mai mulţi indivizi din bar au încercat să-l dezarmeze pe agresor. Fără rezultat însă. Şi aceştia i-au căzut victime.

A fost un scandal mai mare, am fost implicaţi mai mulţi. Eu sunt bandajat la gură, din cauza tăieturii”, a mai povestit martorul, potrivit Observatornews.ro.

Agresorul, calmat de mascați

Agresorul a fost potolit abia după ce în bar au ajuns mascaţii. Aflaţi în stare gravă, după ce au pierdut o cantitate însemnată de sânge, victimele au fost stabilizate la faţa locului.

„Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acestea prezentau plăgi tăiate la nivelul gâtului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Poliţiştii au reţinut mai multe persoane implicate în conflicul sângeros, printre care şi pe agresorul de 32 de ani, pe numele căruia s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.