Omul de afaceri Valeriu Iftime a preluat, începând de duminică, preşedinţia interimară a filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal şi va fi candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Noul lider liberal a postat, duminică seară, un mesaj pe Facebook, prin care a confirmat că Biroul politic Naţional al PNL l-a validat în funcţia de preşedinte al filialei din Botoşani a acestei formaţiuni politice.

„De asemenea, cu această ocazie, anunţ că voi candida la Consiliul Judeţean Botoşani! Ştiu că misiunea care mă aşteaptă nu este una uşoară, pentru că nu este o poziţie pe care s-o poţi trata cu superficialitate şi mai ştiu că mulţi botoşăneni îşi pun speranţele în schimbarea pe care o pot aduce şi pe care vreau să o aduc! Într-o astfel de funcţie este vorba despre dedicare totală, determinare şi convingerea că aportul tău va fi esenţial la dezvoltarea comunităţii. Iar eu cred cu tărie că pot oferi asta, pentru că pe aceste valori m-am axat în fiecare aspect în care am încercat să excelez în viaţă: afaceri, familie, dar şi oamenii din jurul meu. Această învestitură reprezintă o mare responsabilitate, dar nu este nimic ce nu cred că voi putea duce, şi asta pentru că efortul meu va fi întotdeauna motivat de grija faţă de comunitate, de faptul că întotdeauna am fost un om care a căutat soluţii şi asta sper să pot oferi botoşănenilor”, a scris Iftime.

Valeriu Iftime îl înlocuieşte în funcţie pe deputatul Costel Şoptică, care a demisionat la începutul acestei săptămâni.