Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” continuă să aducă magia poveștilor lui Ion Creangă pe scenă prin programul „Povestiri din copilărie”. De data aceasta, publicul este invitat să se bucure de spectacolul „Pupăza din tei”, o adaptare după capodopera autobiografică a scriitorului, „Amintiri din copilărie”. Regizat de talentatul Ion Sapdaru, spectacolul va oferi o interpretare modernă a poveștii clasice românești.

„Pupăza din tei” urmărește peripețiile lui Nică, un personaj îndrăgăneț care își propune să fure pupăza din tei pentru a o vinde la iarmaroc, declanșând un conflict amuzant cu aceasta. Abordând tema cu mult umor, spectacolul reușește să aducă în prim-plan valorile autenticități și spiritul aventuros al poveștilor lui Creangă.

Echipa de producție este completată de Cătălin Târziu la scenografie, Victoria Bucun la coregrafie, iar coloana sonoră este semnată de Ion Sapdaru cu fragmente muzicale de Constantin Lupu. Distribuția de excepție, care include actorii Pavel Petrași, Adelina Cojocariu, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu și Cosmin Tanasă, promite o interpretare vibrantă și emoționantă.

Spectacolele sunt programate pentru ziua de joi, 7 martie 2024, la ora 18:00, sâmbătă, 9 martie 2024, la ora 11:00, și duminică, 10 martie 2024, la orele 11:00 și 12:30, oferind oportunități multiple pentru a participa la acest eveniment cultural.

Biletele au un preț accesibil de 15 lei, invitând tinerii să redescopere și să se conecteze cu universul lui Ion Creangă într-un mod interactiv și distractiv.