Mobilizare fără precedent în județul Botoșani. Peste 200 de forțe de ordine și voluntari îl caută pe băiețelul de doi ani, din comuna Tudora, care a dispărut duminică din sânul familiei, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit acestora, căutările băiețelului au continuat pe tot parcursul nopții, iar în cursul dimineții de luni echipelor de căutare s-ar alăturat jandarmi din Neamț, Suceava, Iași și Bacău.

Alături de polițiști sunt folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter din cadrul IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor”, precizează oficialii IPJ Botoșani.

Copilul se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiați nu au reușit să-l identifice.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu. În momentul dispariției, el purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

IPJ Botoșani roagă cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.