O angajată a Primăriei din comuna Vorona, județul Botoșani, a fost laureată la cea de-a zecea ediție a Galei Excelenței în Asistență Socială, desfășurată marți seară la Ateneul Român. Evenimentul anual, așteptat cu nerăbdare de profesioniștii din domeniu, a adunat laolaltă experți, practicanți și susținători ai asistenței sociale din întreaga țară, subliniind contribuția esențială a acestui sector vital în societate.

În lumina reflectoarelor și aplauzele celor prezenți, asistentul social Gianina Catană a fost numită câștigătoarea marelui premiu la categoria „Asistentul Social care Activează în Mediul Rural”. Conducerea DGASPC a transmis un mesaj cald de felicitare pentru colega lor, exprimând mândria și recunoașterea pentru realizările sale remarcabile.

Premiul acordat doamnei Catana reflectă nu doar excelența individuală, ci și puterea colectivă a celor implicați în asistența socială de a aduce schimbări pozitive în societate. Gala Excelenței în Asistență Socială rămâne un punct de referință pentru profesia de asistent social în România, celebrând inovația, dedicarea și impactul profund al acestor eroi nevăzuți asupra comunităților pe care le slujesc.