Fostul șef al Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) din Botoșani, Valeriu Harabulă, a fost cooptat în echipa de campanie electorală a liderului PNL Valeriu Iftime.

Președintele filialei județene a PNL a anunțat că activitățile de promovare în cursa spre Consiliul Județean sunt coordonate de secretarul de stat Eduard Mititelu, desemnat șef de campanie. Tânărul a fost promovat în politică datorită inițiativelor demarate în 2020 din postura de consilier al fostului primar Cătălin Flutur. În prezent, el reprezintă Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Secundar, campania electorală a lui Valeriu Iftime este condusă de Ionuț Voicu, în calitate de secretar general, și fostul polițist Valeriu Harabulă, în calitate de secretar general adjunct.

Oamenii pe care îi vedeți în fotografie sunt echipa de care vă vorbesc, cei care mă motivează zilnic să cred că schimbarea pe care ne-o dorim este mai aproape ca oricând. Le mulțumesc că sunt alături de mine și sunt sigur că voi găsi același sprijin și în voi, botoșănenii mei!”, a scris Valeriu Iftime într-o postare pe Facebook.