Primarul Cosmin Andrei a fost desemnat candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru un nou mandat la conducerea Primăriei municipiului Botoșani. Decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi în ședința de vineri a Biroului Politic Județean al PSD, la propunerea președintelui Doina Federovici.

Este omul care și-a pus amprenta pe dezvoltarea armonioasă și în integralitate a municipiului Botoșani. Omul care a adus cele mai multe fonduri europene, omul care ne reprezintă cu mult profesionalism”, a fost descrierea făcută de lidera organizației.

Nominalizarea mă onorează, dar aș vrea să împart această nominalizare cu colegii mei. Dacă am ajuns să fim atât de apreciați de botoșăneni și să avem atâția primari în funcție, este meritul în primul rând al doamnei președinte și în al doilea rând al echipei. La nivelul municipiului este de asemenea un merit al echipei. Și împart această nominalizare și cu echipa mea și vreau să le mulțumesc. Mă onorează și mă obligă. Urmează o perioadă foarte grea, pentru că trebuie să împărțit această perioadă electorală cu treburile administrative pe care le ducem la bun sfârșit în fiecare zi”, a afirmat primarul Cosmin Andrei.

Doina Federovici a menționat că, după o vreme îndelungată, Consiliul Județean și Primăria municipiului reședință au colaborat cu adevărat în interesul cetățenilor, odată cu alegerea unor candidați din aceeași tabără politică.

După mult timp, a existat o colaborare reală și în folosul botoșănenilor. Este un aspect extrem de important”, a punctat președintele PSD Botoșani.