Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” aduce în scenă o nouă interpretare a clasicelor „Povestiri din copilărie” de Ion Creangă, invitând publicul la ultimul spectacol din acest program: „Soacra cu trei nurori”. Sub regia artistică a lui Mihai Donțu și cu scenografia semnată de Mihai Pastramagiu, piesa promite o abordare originală a celebrei povești, păstrându-i farmecul autentic moldovenesc.

Spectacolul va avea loc în sala de spectacole a Teatrului „Vasilache” în zilele de joi, 28 martie, de la orele 18:00, sâmbătă, 30 martie, de la ora 11:00, și duminică, 31 martie 2024, la orele 11:00 și 12:30. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani, fiind un prilej excelent de a-i introduce pe cei mici în universul nemuritor al literaturii românești.

Adaptarea scenică pune accent pe utilizarea unor păpuși supradimensionate, care promit să aducă un plus de dinamism și expresivitate spectacolului. Personalitățile vii ale păpușilor, combinate cu talentul distribuției formate din Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu și Andrei Iurescu, vor garanta o experiență memorabilă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Soacra, personajul principal, va fi o surpriză pentru spectatori. Cu un umor fin și personaje îndrăgite, „Soacra cu trei nurori” se anunță a fi o producție care va aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți.

Biletele sunt disponibile la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului.