Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” a fost respins.

În urma verificării dosarului, comisia de organizare a concursului l-a declarat respins. Potrivit anunțului publicat pe site-ul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, candidatul înscris a fost respins pe motiv că nu a fost depusă la dosar copia certificată pentru conformitate a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată.

Până vineri, la ora 12:00, candidatul a avut posibilitatea să conteste decizia luată de comisia de organizare a concursului, iar comisia urmează să o soluționeze în cursul zilei de luni.

În cazul în care decizia comisiei rămâne neschimbată, conducerea va organiza un nou concurs, potrivit Rador.

Reamintim că la această dată spitalul este condus de economistul Corneliu Mihai, care a fost numit manager interimar pentru 90 de zile, după ce medicul Monica Adăscăliței a fost arestat pentru infracțiuni de corupție. Aceste evenimente au avut loc în perioada de derulare a concursului pentru ocuparea funcției de manager al unității medicale.