O elevă din municipiul Dorohoi a fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce a căzut pe scările școlii în timpul programului de cursuri. Aceasta este în stare stabilă și se recuperează repede.

Incidentul s-a petrecut luni, iar fata a fost transportată la Spitalul Municipal din Dorohoi. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, iar starea acesteia s-a agravat în decursul orelor următoare.

Cadrele medicale au transferat-o către clinica de specialitate din Iași, unde investigațiile imagistice au arătat că nu se impune o intervenție chirurgicală, potrivit Rador.

Va rămâne în spital în jur de o săptămână, după care urmează din nou o evaluare în neuro-imagistică și dacă lucrurile sunt ok, poate pleca acasă. Cel mai probabil nu va avea nicio sechelă după asemenea traumatism. În general, copiii au evoluție bună, se recuperează repede. Este un traumatism cranio-cerebral ca toate traumatismele, în urma căruia are și niște leziuni, dar nu se pune problema unei intervenții chirurgicale, că nu sunt zone extinse afectate ale creierului”, a declarat Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iași.