Teatrul „Vasilache” propune publicului o producție îndelung așteptată, „Elefănţelul curios”. Inspirat din creativitatea lui Rudyard Kipling și sub regia talentatului Valentin Dobrescu, acest spectacol muzical promite o experiență memorabilă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

„Elefănţelul curios” va avea loc în zilele de joi, 11 aprilie, de la ora 18:00, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11:00, și duminică, 14 aprilie, cu două reprezentații la orele 11:00 și 12:30, la prestigiosul Teatru „Vasilache”. Aceasta este o oportunitate unică de a pătrunde în lumea fascinantă a lui Dodo, un pui de elefant extrem de curios, care, în setea sa de cunoaștere, ajunge să se confrunte cu situații care îi pun viața în pericol.

Conceput ca un spectacol muzical și interactiv, „Elefănţelul curios” beneficiază de contribuția unor nume sonore în lumea teatrului românesc. Muzica, un element vital al acestei producții, este compusă de Constantin Panaite, în timp ce scenografia care va da viață aventurii lui Dodo este creată de Mihai Pastramagiu. În lumina reflectoarelor vor străluci îndrăgiții actori Anamaria Chelaru, Ana-Maria Apetrei, Oana Asofiei și Andrei Bordianu, care promit să aducă pe scenă o interpretare memorabilă.

Vă invităm să urmăriți povestea lui Dodo, un elefănțel care nu se mulțumește doar să privească lumea din jur, ci vrea să înțeleagă totul. Curiozitatea lui îl va conduce pe căi neașteptate, demonstrându-ne că dorința de a explora este esențială”, spune Valentin Dobrescu, regizorul artistic al spectacolului.

Biletele sunt disponibile la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate online pe https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html, pe site-ul www.teatrulvasilache.ro, secțiunea Cumpără Bilet, direct de la sediul teatrului, de marți până vineri, între orele 10:30 și 12:30, sau chiar înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației.