Schimbare în conducerea Instituției Prefectului din Botoșani. Subprefectul Tiberiu Manolache a fost substituit, prin numire, de către președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), Cristina Breșug.

Decizia vine în contextul în care Tiberiu Manolache a fost desemnat pe lista candidaților organizației PSD pentru alegerile locale din municipiul Dorohoi.

Cristina Breșug provine din mediul privat, dar care are și o bogată experiență administrativă, aflându-se la cel de al treilea mandat de consilier județean.

În 2021, a devenit prima femeie care a preluat conducerea Autorității Teritoriale de Ordine Publică, iar în cei trei ani a schimbat radical modul în care aceasta se raportează față de nevoile botoșănenilor. Doamnă subprefect, trebuie să fiți dreaptă în judecată și faptă, să aveți o atitudine fermă contra tuturor acțiunilor care nu corespund interesului general și frânează dezvoltarea comunităților locale”, a transmis Doina Federovici, președintele filialei PSD din Botoșani.