Un cort pentru strângerea de semnături, amplasat de PNL pe Pietonalul Transilvaniei a fost vandalizat în cursul nopții trecute.

Ciudat, dintr-un număr de cinci corturi amplasate de tot atâtea partide pe o suprafață de numai 100 mp, cortul PNL a fost singurul asupra căruia au fost aplicate represalii. Reprezentanții PNL Botoșani au notificat autoritățile competente, în vederea descoperirii făptașilor și prinderii acestora. Avem încredere că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp, având în vedere că zona în care s-a petrecut incidentul este o zonă centrală a orașului și este supravegheată video.

Nu am fost, nu suntem și nu vom fi niciodată adepții campaniilor distructive. Barbaria vine din neștiință, ură și ignoranță, iar noi, PNL nu reprezentăm aceste atribute. Suntem siguri că nici cetățenii Botoșaniului, oameni educați și cu bună credință, nu aprobă aceste manifestări. Lupta noastră electorală trebuie să se desfășoare pe tărâmul ideilor, a proiectelor, a dorinței de a face bine orașului nostru și nu de a mutila materiale electorale.

(Comunicat remis de organizația PNL Botoșani)