Teatrul „Vasilache” își deschide porțile pentru o nouă producție captivantă, „Vasilache și Mărioara”, regizată de Ion Sapdaru. Premiera acestei piese va avea loc pe data de 18 aprilie 2024, urmată de reprezentații în zilele de 20 și 21 aprilie. Spectacolul promite o experiență culturală îmbogățită de scenografia lui Gelu Rîşca și un univers sonor plin de originalitate.

În rolurile principale publicul îi vor vedea pe Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi și Cosmin Tanasă, care vor da viață celor mai cunoscute personaje ale teatrului românesc de bâlci, Vasilache și Mărioara. Această poveste, plină de situații comice, explorează dinamica vieții de cuplu, unde conflictele sunt întotdeauna rezolvate cu dragoste și umor.

Ion Sapdaru descrie spectacolul ca fiind un omagiu adus pionierilor teatrului de păpuși și a teatrului popular, subliniind astfel importanța tradițiilor în cultura contemporană. Spectatorii sunt invitați să participe la această sărbătoare a teatrului, unde muzica, dansul și voia bună se împletesc armonios.

Biletele se pot achiziționa online sau direct de la casa de bilete a teatrului, la prețul de 20 de lei. Detalii suplimentare despre achiziționarea biletelor și programul spectacolelor sunt disponibile pe site-ul oficial al Teatrului „Vasilache”.