Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” are plăcerea de a invita publicul să descopere „Legenda Cetății Neamțului”, un spectacol vibrant, plin de umor și aventură, destinat copiilor cu vârsta între 5 și 10 ani. Adaptarea scenică a operei lui George Coșbuc, „Cetatea Neamțului”, regizată și transpusă în scenă de talentatul Marius Rogojinschi, promite să fie o experiență captivantă pentru tinerii spectatori.

Spectacolul se va desfășura în sala Teatrului „Vasilache” după următorul program:

  • Joi, 25 aprilie 2024, de la ora 18:00;
  • Sâmbătă, 27 aprilie 2024, de la ora 11:00;
  • Duminică, 28 aprilie 2024, de la orele 11:00 și 12:30.

„Legenda Cetății Neamțului” este o interpretare parodică a luptei eroice a plăieșilor care au apărat Cetatea Neamțului împotriva armatelor regelui Sobieski. Elementele de scenografie, realizate de Mihai Pastramagiu, împreună cu aranjamentul muzical al lui Constantin Panaite, adaugă o dimensiune sonoră și vizuală impresionantă spectacolului.

Din distribuție fac parte actorii de renume Florin Iftode, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Andrei Iurescu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu și Pavel Petrași, care promit să aducă pe scenă o interpretare memorabilă a acestei povești pline de curaj și devotament.

Biletele sunt disponibile la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru părinți de a oferi copiilor o lecție de istorie într-un mod interactiv și amuzant. Nu ratați această producție excepțională, perfectă pentru un weekend în familie!