Teatrul „Vasilache” deschide cortina pentru o nouă serie de reprezentații ale îndrăgitului spectacol „Aventurile lui Chiţ”. Publicul de toate vârstele este așteptat să descopere aventurile fascinante ale lui Chiţ, un şoricel unic în peisajul teatral, care trăiește printre decoruri și recuzită uitate în podul teatrului.

Spectacolul, regizat de Valentin Dobrescu, care semnează și scenografia și ilustrația muzicală, îl aduce în prim-plan pe Chiţ alături de o galerie colorată de personaje: o balerină, cântăreți mexicani, instrumentiști și chiar câteva fantome amuzante. „Aventurile lui Chiţ” este o poveste despre prietenie și curaj, presărată cu momente pline de umor și muzică antrenantă.

Distribuția spectacolului îi include pe Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Ana-Maria Apetrei, Cosmin Tanasă, Ioana Buta, Oana Asofiei și Pavel Petrași, care promit să aducă zâmbetul pe buze spectatorilor de toate vârstele.

Spectacolul a fost prezentat inițial în anul 2000 la Festivalul Internațional „Sub căciula lui Guguţă” din Chişinău, unde a fost distins cu Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei.

Reprezentațiile vor avea loc la Teatrul „Vasilache” în următoarele date:

  • Joi, 9 mai 2024, ora 18:00
  • Sâmbătă, 11 mai 2024, ora 11:00
  • Duminică, 12 mai 2024, la orele 11:00 și 12:30

Biletele sunt disponibile la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate online pe site-ul www.entertix.ro sau direct de pe pagina www.teatrulvasilache.ro. De asemenea, biletele pot fi procurate de la sediul teatrului de marți până vineri, între orele 10:30 și 12:30, sau înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.