În această săptămână, Teatrul „Vasilache” invită copiii și părinții la spectacolul „Micul Prinț”, o adaptare de Sorina Băleanu după celebra operă a lui Antoine de Saint-Exupéry.

Reprezentațiile vor avea loc joi, 16 mai, de la ora 18:00, și duminică, 19 mai, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul este regizat de Sorina Băleanu, care semnează și adaptarea artistică. Scenografia, videomapping-ul și eclerajul sunt realizate de Gelu Rîșca, iar coregrafia și efectele sonore poartă semnătura Victoriei Bucun.

Distribuția spectacolului include actorii: Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă, Oana Asofiei, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu, Ioana Buta, Pavel Petrași și Marius Rusu.

Sorina Băleanu, regizorul artistic, descrie spectacolul „Micul Prinț” ca fiind o călătorie prin „univers”, în căutarea unor suflete prietenoase și asemănătoare nouă. Este o incursiune în trecut pentru a regăsi copilul din noi și a ne aminti că „toți adulții au fost și ei cândva copii”, deși adesea uită acest lucru și se comportă ciudat.

„Micul Prinț” este un spectacol de animație fără păpuși, adresat copiilor de peste 6 ani, dar și tinerilor, inclusiv părinților acestora.

Prețul unui bilet este de 15 lei.