Teatrul Vasilache invită publicul, sâmbătă, începând cu ora 11:00, la un spectacol extraordinar, prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic din București. Spectacolul intitulat „Vând magie tuturor, circ, iluzii şi umor” promite o experiență de neuitat pentru toți iubitorii de magie și divertisment.

Pe parcursul unei ore, publicul va avea ocazia să se bucure de numere impresionante de iluzionism, apariții și dispariții la comandă, jonglerii spectaculoase, comedie și momente amuzante cu clovni muzicali. Iluzionistul Stoneli, alături de Cristina Stoneli și clovnul Năică, vă vor conduce într-o lume a fanteziei, magiei și misterului.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate online prin intermediul site-ului Entertix sau accesând secțiunea „Cumpără Bilet” de pe site-ul www.teatrulvasilache.ro. De asemenea, biletele pot fi procurate de la sediul instituției, de marți până vineri, între orele 10:30 și 12:30, dar și înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole va fi permis cu o jumătate de oră înainte de începerea reprezentației.