Teatrul de Păpuși „Vasilache” din Botoșani invită comunitatea să se bucure de o poveste clasică, reinterpretată într-un spectacol de excepție. Joi, începând cu ora 18:00, se va juca piesa „Povestea peștișorului de aur”, bazată pe celebra poveste a lui Aleksandr Sergheevici Pușkin.

Regia artistică, dramatizarea și adaptarea scenică sunt semnate de talentatul Marius Rogojinschi, în timp ce scenografia și costumele sunt realizate de Mihai Pastramagiu. Distribuția îi include pe îndrăgiții actori: Cosmin Tanasă, Adelina Cojocariu, Pavel Petrași și Oana Asofiei.

Povestea urmărește viața unui pescar sărac și a soției sale ambițioase, care își găsesc norocul prin prinderea unui peștișor fermecat, capabil să îndeplinească trei dorințe. Însă, lăcomia și dorințele necontrolate ale soției pescarului duc la situații neașteptate, transformând povestea într-o lecție prețioasă despre modestie și recunoștință.

Spectacolul este destinat copiilor cu vârsta peste 5 ani și promite să captiveze publicul cu o combinație de actori și păpuși. Prețul unui bilet este de 15 lei.