Caz șocant raportat, luni dimineață, într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea casei, în timp ce soția lui zăcea fără suflare, cu lovituri la cap, în interiorul imobilului. Procurorii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă.

Tragedia a avut loc în comuna Hilișeu Horia, județul Botoșani. Conform polițiștilor, bărbatul de 53 de ani a fost găsit spânzurat în curte, iar soția lui, de 47 de ani, a fost găsită fără suflare în interiorul casei.

„La data de 27 mai 2024, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea locuinței, iar în interiorul imobilului, a fost găsită decedată soția acestuia, de 47 de ani. Femeia prezenta leziuni la nivelul capului”, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoșani.