Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a anunțat că a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone pentru prelungirea înțelegerii.

Bogdan Andone a preluat FC Botoșani la începutul acestui an, când echipa se afla pe ultimul loc și părea condamnată la retrogradare. Tehnicianul i-a salvat pe moldoveni după barajul cu CS Mioveni (2-0, la general), iar acum și-a prelungit contractul pentru încă două sezoane.

Anunțul a fost făcut într-un mod atipic de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani a postat pe rețelele sociale un clip în care se află cu Bogdan Andone în curtea casei antrenorului.

„Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoșani, sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Știu că îl iubiți mult, știu că mi-ați dat atâtea mesaje. D-aia am și filmat cu el, să vedeți că suntem împreună și că vine la Botoșani.

Îți mulțumesc din toată inima, Bogdan. Suntem în Liga 1, sunt din nou fericit și dau mesaj tuturor iubitorilor de fotbal din Botoșani că vom continua și că de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, mai solidă pentru ca anul viitor să nu mai avem aceleași trăiri”, a spus Valeriu Iftime.

La rândul său, Bogdan Andone a spus: „A fost greu, dar prin muncă și speranță că putem face lucrurile bine, cu încredere și credință, am reușit. Munca și speranța au fost factorii importanți și esențiali. Le mulțumesc și eu în numele meu și al echipei suporterilor, oamenilor care au fost la stadion”.