Peste 60 de hoteluri şi pensiuni de la malul mării s-au înscris la o nouă ediţie a programului „Litoralul pentru toţi”, care a început vineri, iar Federaţia Patronatelor din Turism se aşteaptă ca numărul unităţilor de cazare participante să depăşească 100, cu un total de 10 mii de locuri pe noapte.

Până pe 20 iunie turiştii pot beneficia de tarife la preţuri cu până la 70% mai mici faţă de cele din vârful de sezon, începând de la 35 de lei pe noapte de persoană – cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, iar în celelalte staţiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

În Mamaia, preţurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, la un hotel de 3 stele. În cazul pachetelor all-inclusiv, cu servicii, cel mai ieftin are preţul de 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Lista hotelurilor şi pensiunilor care participă la programul „Litoralul pentru toţi” este publicată pe site-ul Federaţiei, fptr.ro.