Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul să participe la reprezentațiile spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă. Spectacolul va fi prezentat sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Adaptarea scenică și regia sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, iar muzica de Mihaela-Doina Macovei-Moraru. Distribuția spectacolului include actorii: Ioana Buta, Anamaria Chelaru, Oana Asofiei, Pavel Petrași, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu și Ana Maria Apetrei.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă și simplă povestea, dar povestită de urmașul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniți alături de el și vă veți distra pe cinste!”, transmite regizorul artistic Valentin Dobrescu.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” a fost prezentat anterior în cadrul Festivalului Teatrelor de Păpuși și Marionete, ediția a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, unde a primit Premiul pentru mânuire acordat Auricăi Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Publicul este așteptat cu drag la Teatrul „Vasilache” pentru a se bucura de acest spectacol plin de umor și farmec.